Meer dan 60 boeken verkocht sinds 2-12-’23

Met enorme vreugde en een beetje ongeloof deel ik jullie vandaag iets geweldigs mee: sinds de lancering van mijn boek “Template” op 2 december 2023, heb ik al meer dan 60 exemplaren verkocht! Dit is een droom die uitkomt en een mijlpaal die ik graag met jullie allen wil vieren.

Toen ik begon aan de reis van het schrijven van “Template”, was mijn doel om een boek te creëren dat niet alleen inspireert maar ook inzicht en nieuwsgierigheid brengt in het leven van de lezers. Het zien van de positieve respons en de enthousiaste feedback van jullie heeft me blij gemaakt.

Een van de spannende ontwikkelingen in deze reis is de samenwerking met boekwinkel Donner. Ik ben ongelooflijk trots om aan te kondigen dat “Template” nu ook beschikbaar is bij Donner, een mooie plek in Rotterdam. Neem gerust een kijkje op hun website www.donner.nl om meer te weten te komen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Meer dan 60 boeken verkocht sinds 2-12-’23”

 1. Charles van de Loo avatar
  Charles van de Loo

  Hallo Michiel,
  gefeliciteerd met de uitgave van “Template”. Ik ben afgelopen december afgezwaaid bij Curio, omdat ik mijn AOW-gerechtigde leeftijd heb bereikt. Ik zag jouw publicatie en heb jouw boek als afscheidscadeau van mijn toenmalige leidinggevende gevraagd. Ik vond het wel zo bijzonder een boek geschreven door jou, als mijn leidinggevende die mij destijds aannam en nu als afscheidscadeau van de leidinggevende die afscheid van mij neemt.
  Ik vond het een verrassende prestatie, temeer daar jij destijds mij deelgenoot maakte van je dyslexie verleden. Het verhaal is boeiend en ik liet mij meevoeren op deze ontdekkingsreis. Je afsluitende woorden aan het einde van hoofdstuk 12 zijn indrukwekkend. Je opmerking: ”in dit boek zijn imperfecties opzettelijk opgenomen, want perfectie is een illusie’,’ is wel heel slim gevonden, maar eerlijk gezegd storen de taal en spellingsfouten in het boek mij als lezer erg. Ik zou je adviseren te allen tijde een corrector de laatste hand aan een boek te laten leggen, maar wellicht ben ik niet het publiek waar jouw boek zich op richt. Ik begrijp dat ChatGPT voor jou het hulpmiddel bij uitstek is geweest om je ambitie waar te maken en dat is gelukt. Voor mij echter is dit mijn eerste ervaring met het lezen van een produkt van ChatGPT en aangezien mijn Nederlandse onderwijs achtergrond er een is van taalfouten niet maken, herken ik ze derhalve natuurlijk wel en zeker als zij in overvloed in een verhaallijn tevoorschijn komen. Het onderbreekt deels het plezier van het lezen. Dat gezegd hebbende vond ik het een perfecte aanleiding om met je in contact te komen en je te bedanken voor het vertrouwen dat je 9 jaar geleden in mij hebt gesteld toen je mij aannam als teamleider HR. Ik kijk terug op een ongelooflijk mooi aantal jaren dat ik met je mocht samenwerken en het waren bovenal veel plezierige jaren. Ik heb de vele jaren daarna niet zoveel gelachten als toen. Dat jij destijds verder moest, was toen al te verwachten, je was veel te intelligent voor deze organisatie. Op vele gebieden was jij al veel stappen ver vooruit, terwijl de rest (incluis de Raad van Bestuur), nog te veel met zichzelf bezig was. Nogmaals dank voor de mooie samenwerking en het ga je welgemeend goed.
  Groet,
  Charles van de Loo

  1. Michiel avatar

   Hoi Charles,

   Wat leuk om weer van je te horen/lezen. De dyslexie is en was inderdaad een flinke belemmering. Er zijn ondanks meerdere correctierondes inderdaad nog spel- en typfouten in het boek gebleven. Jammer dat het je leesplezier heeft beïnvloed maar hopelijk was het in algemene zin de moeite waard. Ik kijk op een soortgelijke wijze terug op mijn tijd bij het ROC en herinner me vooral de leuke tijden. Geniet van je pensioen. Groet, Michiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *