Eerste Boeklancering 2-12-’23: Een Reis van Creativiteit en Doorzettingsvermogen

2-12-’23 markeert een bijzondere mijlpaal in mijn leven: de lancering van mijn allereerste boek, “Template”. Deze reis begon decennia geleden op de middelbare school, waar mijn passie voor tekenen en creativiteit zich ontplooide. Ondanks de uitdagingen van dyslexie, startte ik in 1986 met het schrijven van een verhaal dat nu, bijna 40 jaar later, zijn volledige vorm heeft gekregen in dit boek.
“Template” is een reflectie van mijn persoonlijke groei en creatieve reis. Het begon als een schrift vol handgeschreven tekst. Dit jaar heb ik die vroege ideeën nieuw leven ingeblazen, gebruikmakend van het Double Healix model als structuur.
Het schrijfproces was een reis op zich. Ik transformeerde het originele schrift naar een gedetailleerd, gelaagd verhaal. Het boek is een spannende mix van complotten, persoonlijke groei, en diepgaande thema’s, verrijkt met verwijzingen en subtiele humor. Elk personage, elke scène, en elk plotpunt is zorgvuldig uitgedacht, waardoor het boek een unieke leeservaring biedt.
Dankzij de onmisbare steun en de onvoorwaardelijke hulp van vrienden, familie, en kennissen, kan ik dit boek met jullie delen. Deze lancering is niet alleen een viering van mijn werk maar ook een dankbetuiging aan iedereen die mij op deze reis heeft bijgestaan.
Ik nodig jullie uit om deel te nemen aan de wereld van “Template”.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *